Sadi Tekelioğlu: "Bizden sonra gelecek arkadaşa..."

Trabzonspor Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu Antalyaspor karşılaşması öncesi açıklamalarda bulundu. Tekelioğlu, "Biz görevdeyken 2 maçı seyircisiz oynadık. Trabzon gibi bir yerde seyircisiz maç sıkıntılı olur. Trabzonspor için seyirci çok önemlidir. Geçen

Sadi Tekelioğlu: "Bizden sonra gelecek arkadaşa..."

Trabzonspor Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu Antalyaspor karşılaşması öncesi açıklamalarda bulundu.

Tekelioğlu, "Biz görevdeyken 2 maçı seyircisiz oynadık. Trabzon gibi bir yerde seyircisiz maç sıkıntılı olur. Trabzonspor için seyirci çok önemlidir. Geçen hafta şanssız bir maç oynadık. İyi hazırandık. Hem bunu hemde gelecek haftaki maçı kazanıp ligin ilk yarısını iyi bir yerde tamamlamak istiyoruz. Biz çalışmalarda tespit ettiğimiz konularda çocuklara şans veriyoruz. Onlarda iyi oynuyorlar. Rize maçı bizi üzüntüye sevk eden bir maç oldu. Her geçen gün onlar bizi biz onları tanıyoruz. İnşallah bizden sonra gelecek arkadaşa iyi bir takım bırakacağımızı düşünüyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler