Sadi hoca yine onlarla çıkacak!

Trabzonspor, geçtiğimiz hafta Eskişehirspor’u 3-1 yenip son dönemlerin en rahat galibiyetlerinden birini alırken, teknik direktör Sadi Tekelioğlu’nun bazı mevkilerde ideale dönüşü ve olumlu sonuç alması takdir edilmişti.   Sol kanatta Yusuf’un varlığı ve

Sadi hoca yine onlarla çıkacak!
Trabzonspor, geçtiğimiz hafta Eskişehirspor’u 3-1 yenip son dönemlerin en rahat galibiyetlerinden birini alırken, teknik direktör Sadi Tekelioğlu’nun bazı mevkilerde ideale dönüşü ve olumlu sonuç alması takdir edilmişti.
 
Sol kanatta Yusuf’un varlığı ve forvette Cardozo’nun etkili oyunu, bu hafta da takımı sahaya çıkarmasına kesin gözüyle bakılan deneyimli çalıştırıcıyı da etkiledi.
 
Tekelioğlu’nun Rize deplasmanında yine 2 ismi 11’de görevlendirmesine kesin gözüyle bakılırken, ayrıca Aytaç’ın yerine de büyük olasılıkla Özer’in şans bulması bekleniyor.
 
Bordo-Mavililer’in hocası yine de her zaman olduğu gibi kararını son ana kadar saklayacak ve böylece kadro rekabetini artırmaya uğraşacak.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor