Sadi hoca bu konulara taktı!

Trabzonspor A Takımı'nın başına geçtiği günden beri oyunculara kondisyon yüklemesi yapan Sadi Tekelioğlu, bu noktada 90 dakika koşan bir takım oluşturmaya çalışıyor.   Oyuncuların koşu mesafelerini arttırmaları gerektiğini ifade eden deneyimli hoca, "Her

Sadi hoca bu konulara taktı!
Trabzonspor A Takımı'nın başına geçtiği günden beri oyunculara kondisyon yüklemesi yapan Sadi Tekelioğlu, bu noktada 90 dakika koşan bir takım oluşturmaya çalışıyor.
 
Oyuncuların koşu mesafelerini arttırmaları gerektiğini ifade eden deneyimli hoca, "Her koşuda daha tempolu" şeklinde uyarı yapması dikkat çekti.
 
ORTALAR YERİNİ BULSUN!
 
Teknik direktör Sadi Tekelioğlu, son iki antrenmandır yan top organizasyonlarına önem vermeye başladı.
 
Özellikle kanatlara gönderilen topların tek pas şeklinde kavisli olarak penaltı noktası civarına ortalanmasını isteyen tecrübeli teknik adam, Cardozo, N'Doye ve Deniz'i de bu topları gole çevirmeleri yönünde uyarılarda bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor