Romanya’da tartışılan isim Bourceanu!

Trabzonspor’un sezon başında sakatlığı nedeniyle eski takımı Steaua Bükreş’e kiralık gönderdiği Alex Bourceanu Romanya’da kötü günler geçiriyor.Romanya basınında yer alan haberlere göre; Bourceanu takımda çok az süre alarak eski performansının çok uzağınd

Romanya’da tartışılan isim Bourceanu!

Trabzonspor’un sezon başında sakatlığı nedeniyle eski takımı Steaua Bükreş’e kiralık gönderdiği Alex Bourceanu Romanya’da kötü günler geçiriyor.

Romanya basınında yer alan haberlere göre; Bourceanu takımda çok az süre alarak eski performansının çok uzağında kaldı.  Teknik direktörüyle yaşadığı tartışmayla bir anda taraftarın da tepkisini çeken Bourceanu yaşadığı sakatlıkların da etkisiyle bekleneni veremedi.

Steaua’nun Porstmouth’la karşılaşacağı maçta oynamak istemediğini söyleyen Bourceanu’nun bu hareketi ülke basınında skandal olarak yorumlandı. Steau’nun eski futbolcuları tarafından da eleştirilen Bourceanu bu sezon yanlızca 13 maçta şans bulabildi.

Öte yandan Romanya basını Bourceanu’nun aklının Trabzonspor’da olduğunu ve sezon bitiminde geri dönmek istediğini yazdı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor