Rodallega Trabzonspor'un gündeminde mi?

Trabzonspor için basında gündme gelen "Rodallega transferi tamam" iddialarının gerçek dışı olduğu ortaya çıktı. Trabzonspor Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın konu ile ilgili yaptığı açıklamada Akhisar Belediyespor'da forma giyen Rodallega'nın ilk hedef trans

Rodallega Trabzonspor'un gündeminde mi?

Trabzonspor için basında gündme gelen "Rodallega transferi tamam" iddialarının gerçek dışı olduğu ortaya çıktı. Trabzonspor Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın konu ile ilgili yaptığı açıklamada Akhisar Belediyespor'da forma giyen Rodallega'nın ilk hedef transfer listesinde olmadığını ifade ederek " Bu oyuncu geniş transfer listemizde olan bir oyuncu" dedi.

Rodallega ile anlaştıklarının söz konusu olmadığını ifade eden Aydın " Bu oyuncu ile görüşme oldu ama anlaştık diye bir şey söz konusu değil. Bir çok oyuncu ile görüşüyoruz. Listemizde yüzün üzerinde oyuncu var. Bunların hepsi ile görüşülüyor. Görüşüyoruz diye anlaştık anlamına gelmiyor. Biz daha çok hedef transfer listemizdeki oyuncuları kadromuaz katmak istiyoruz. dedi.

Günebakış

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor