Roberto Carlos Trabzonspor'a referans oldu!

Belçika'nın Standart Liege ekibinde forma giyen 25 yaşındaki sağ kanat Mehdi Carcela-Gonzalez'in adı Trabzonspor ile anıldı. Belçika basınına göre; Futbola Standart Liege ekibinde başlayan, 2011-2013 yılları arasını Anzhi Makhachkala takımında geçiren Fas

Roberto Carlos Trabzonspor'a referans oldu!
Belçika'nın Standart Liege ekibinde forma giyen 25 yaşındaki sağ kanat Mehdi Carcela-Gonzalez'in adı Trabzonspor ile anıldı.
 
Belçika basınına göre; Futbola Standart Liege ekibinde başlayan, 2011-2013 yılları arasını Anzhi Makhachkala takımında geçiren Faslı futbolcunun Ersun Yanal tarafından listeye alındığı ve menajerler vasıtası ile iletişime geçildiği iddia edildi.
 
ROBERTO CARLOS REFERANS
 
Anzhi'de Mehdi ile beraber çalışan Roberto Carlos'un da başarılı futbolcu ile ilgili olumlu referans verdiği belirtildi. Belçika basınına da konuşan Carlos, "Yollarımız ayrıldıktan sonra iletişimimiz koptu ancak onu takip ediyorum. İnternetten videolarını ve maçlarını izliyorum. Çok iyi bir insan ve çok iyi bir futbolcu..." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor