Rizesporlu oyunculardan Trabzonspor sözleri

Rizespor, hafta sonu karşılaşacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.   Galatasaray karşılaşmasında ilk 11’de yer alan oyuncuların salonda ve havuzda çalıştığı idmanda diğer oyuncular ısınma hareketlerinin ardından dar alanda pas çalışması yaptı

Rizesporlu oyunculardan Trabzonspor sözleri

Rizespor, hafta sonu karşılaşacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

 
Galatasaray karşılaşmasında ilk 11’de yer alan oyuncuların salonda ve havuzda çalıştığı idmanda diğer oyuncular ısınma hareketlerinin ardından dar alanda pas çalışması yaptı. Roland Koch yönetiminde yapılan antrenmana, sakatlığı devam eden Eren Albayrak, Robin Yalçın ve Kweuke katılmadı. Antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Çaykur Rizespor'un savunma oyuncusu Godfrey Oboabona, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında oynayacakları Trabzonspor maçının kendileri için önem taşıdığını dile getirerek "Finale gitmek istedik. Bunu başaramadık ve istediğimiz maalesef olmadı. Kupayı geride bıraktık artık Trabzonspor ile yapacağımız lig maçına bakıyoruz" dedi.
 
Çaykur Rizespor’un her geçen gün kendini daha da geliştirdiğini ifade eden Oboabona, "Önümüzde Trabzonspor, Gaziantepspor ve Medipol Başakşehir maçlarımız var. Bunlar bizim için çok önemli. Daha çok puan alarak takımımızı iyice rahatlatmak istiyoruz" diye konuştu.
 
Karadeniz ekibinin bir diğer oyuncusu Cedrick Makiadi ise Trabzonspor maçında gülen taraf olmak istediklerini dile getirerek, "Bu maçtan puan alırsak ligde güvenli bir yerde olacağız. Biz oraya puanlar almaya gideceğiz” ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler