Rizespor'da Trabzonspor maçı öncesi önemli eksikler

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında yarın deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak Rizespor'da basın sözcüsü Aykut Ferah önemli açıklamalarda bulundu.   Ferah, yaptığı açıklamada, ligin bitimine iki hafta kaldığını hatırlatarak, "Trabzonspor ile çok zor

Rizespor'da Trabzonspor maçı öncesi önemli eksikler
Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında yarın deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak Rizespor'da basın sözcüsü Aykut Ferah önemli açıklamalarda bulundu.
 
Ferah, yaptığı açıklamada, ligin bitimine iki hafta kaldığını hatırlatarak, "Trabzonspor ile çok zor bir maça çıkacağız. Trabzonspor maçını kazanıp, son iki haftayı sorunsuz tamamlamak istiyoruz. Trabzon ve Rize aynı kültüre sahip iki komşu şehir." diye konuştu.  
 
Öte yandan Rizespor'da sakatlıkları bulunan Kweuke, Eren Albayrak ve Robin Yalçın'ın Trabzonspor maçında forma giyemeyeceği öğrenildi.
 
Yeşil-mavililerin sahaya; Itandje, Orhan Ovacıklı, Viera, Oboabona, Murat Duruer, Sylvestre, Koray Altınay, Ahmet İlhan Özek, Mehmet Akyüz, Chevalier ve Deniz Kadah 11'i ile çıkması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler