Rizespor Fener'e bileniyor

Çaykur Rizespor, Spor Toto Süper Lig'de 23 Ağustos Pazar günü sahasında Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.   Mehmet Cengiz Tesisleri'nde teknik direktör Hikmet Karaman yönetimde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda, d

Rizespor Fener'e bileniyor
Çaykur Rizespor, Spor Toto Süper Lig'de 23 Ağustos Pazar günü sahasında Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.
 
Mehmet Cengiz Tesisleri'nde teknik direktör Hikmet Karaman yönetimde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda, dünkü Gençlerbirliği maçında forma giyen futbolcular yenileme çalışması yaptı.
 
Gençlerbirliği maçının 87. dakikasında kazanılan penaltı atışında Karaman ile tartışan ve kadro dışı bırakılan Kweuke ile transfer görüşmeleri nedeniyle izinli olan Kıvanç Karakaş ve Tevfik Köse çalışmada yer almadı.
 
Hastalığı geçen Ümit Korkmaz takımla birlikte çalışmada yer alırken, Patryk Tuszynski takımdan ayrı doktor kontrolünde çalıştı.
 
Yeşil-mavili ekip, Fenerbahçe maçı hazırlıklarını yarın basına kapalı antrenmanla sürdürecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor