Rekabet Başladı: Onur mu - Esteban mı?

Trabzonspor’da sakatlığı geçen kaptan Onur Recep Kıvrak ile son haftaların formda ismi Esteban Alvarado arasında rekabet yaşanması bekleniyor

Rekabet Başladı: Onur mu - Esteban mı?
Trabzonspor’da sakatlığı geçen kaptan Onur Recep Kıvrak ile son haftaların formda ismi Esteban Alvarado arasında rekabet yaşanması bekleniyor. 

Trabzonspor’da geçirdiği menüsküs ameliyatının ardından sakatlığı geçen kaptan Onur Recep Kıvrak, son haftaların formda ismi Estaban’dan formayı geri almak istiyor. Onur’un ameliyat olmasından sonra kaleyi devralan ve görev yaptığı maçlarda teknik heyetin de gözüne giren Estaban ile Onur’un rekabetinde kazanan Gaziantepspor deplasmanda formayı kapacak.

Trabzonspor’un ligin 27'nci haftasında deplasmanda Gaziantepspor ile oynayacağı maçta kalede kimin forma giyeceğiyle ilgili son kararı ise teknik direktör Hami Mandıralı verecek. Bordo mavili kulübün Basın Sözcüsü Asım Örem, "Maç eksiğiyle ilgili karar teknik heyetimizindir. Onur’un fiziki olarak oynamasına engel bir durum söz konusu değil "dedi.

SAMSUNSPOR İLE HAZIRLIK MAÇI

Bu arada, liglere verilen milli arayı iyi değerlendirmek isteyen Trabzonspor, yarın PTT 1'inci Lig ekiplerinden Samsunspor ile hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. Avni Aker Stadyumu’nda oynanacak olan karşılaşma 16.00’da başlayacak. 

Teknik Direktör Hami Mandıralı'nın, bu maçta bugüne kadar az forma şansı tanıdığı isimlerin yanı sıra, sakatlıktan kurtulan Mehmet Ekici ve Güray Vural'a da şans tanıması bekleniyor. Karşılaşmayı izlemek isteyen taraftarlardan passolig talep edilmeyecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler