Ramos'un Menajerinden Trabzonspor'a Mesaj!

Trabzonspor'un ilgilendiği teknik direktörlerden biri olan Juande Ramos için Türkiye haklarını elinde bulunduran FIFA Menajeri Marco Kırdemir önemli açıklamalarda bulundu. Açıklamalarda bulunan Marco Kırdemir, "Trabzonspor, Juande Ramos konusunda yanlış y

Ramos'un Menajerinden Trabzonspor'a Mesaj!

Trabzonspor'un ilgilendiği teknik direktörlerden biri olan Juande Ramos için Türkiye haklarını elinde bulunduran FIFA Menajeri Marco Kırdemir önemli açıklamalarda bulundu.

Açıklamalarda bulunan Marco Kırdemir, "Trabzonspor, Juande Ramos konusunda yanlış yaptı. Benimle görüşmeden hocaya gittiler. Ramos'un Türkiye hakları benim elimde. Benimle görüşmeleri gerekirdi. O yüzden bu transfer gerçekleşmedi. Muharrem Usta'yı yanlış yönlendirmişler. Eğer benimle temasa geçerlerse konuşabilirim. Ramos, Türkiye'ye sıcak bakıyor" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler