Ramazan Övüç skandalına kim dur diyecek?

Yanal'ın oğlunun ortağı menejerlik hakkını istedi alamayınca Ramazan aforoz edildi

Ramazan Övüç skandalına kim dur diyecek?

Trabzonspor’da bu skandala dur diyecek bir yöneticide kalmadı mı? Trabzonspor’un genç yeteneği Ramazan Övüç, Teknik direktör  Ersun Yanal’ın oğlunun ortağı aynı zamanda Trabzonspor menejeri Metin Korkmaz’a menejerlik yetkisini vermediği için mi takımdan gönderiliyor?

Bu konuda ortaya ilginç iddialar atılırken Trabzonspor yönetiminin suskunluğu ise taraftarları çileden çıkarıyor..

Edinilen bilgiye göre Menajer Metin Korkmaz futbolcu Ramazan Övüç’ten  menejeri Mustafa Ücünçü’den ayrılarak, menejerlik hakkını kendisine vermesini istedi,. Korkmaz’a "ben kendi menajerimden memnunum” diyen ve teklifi red eden genç oyuncu Ramazan adeta bu nedenle aforoz edildi.

Bu gelişmenin ardından teknik direktör Ersun Yanal tarafından kendisine kulüp bulması istenen Ramazan’a Eskişehirspor’a gitmesi içinde baskılar başladı.

Ersun Yanal’a adeta teslim olan Bordo Mavili Yönetim Trabzonspor’da dönen bu çirkin tezgaha müdahale etmek yerine  sadece olanları izlemekle yetiniyor(!).

RAMAZAN’A TEKLİF YAĞIYOR

Trabzonsporlu yetkililer tarafından Eskişehirspor’a gitmesi için baskı yapılan Ramazan Övüç’e adeta teklif yağıyor. Ramazan’a Süper lig kulüplerinden Alanyaspor ve Akhisar Belediyespor’un yanı sıra PTT Birinci lig kulüplerinden Şanlıurfaspor, Balıkaserspor, ve Eskişehirspor’dan teklif geldi.

Genç oyuncu pazartasi günü Trabzonspor yönetim kurulu ile bir görüşme yaptıktan sonra gideceği takımı netleştirecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor