Ramazan Övüç hazırlıklara başladı

Trabzonspor'da alt yapıdan A Takıma alınarak kendisine verilen şansı iyi değerlendiren Ramazan Övüç daha sonra ise sakatlanarak sezonu kapatmıştı. Ramazan yeni sezon hazırlıklarıan tatil yapmadan erkenden başladı. Geride kalan sezonda Trabzonspor A takımd

Ramazan Övüç hazırlıklara başladı

Trabzonspor'da alt yapıdan A Takıma alınarak kendisine verilen şansı iyi değerlendiren Ramazan Övüç daha sonra ise sakatlanarak sezonu kapatmıştı. Ramazan yeni sezon hazırlıklarıan tatil yapmadan erkenden başladı.

Geride kalan sezonda Trabzonspor A takımda forma giydiği maçlarda kendisine verilen fırsatı iyi değerlendiren ancak ligin 28’inci haftasında Medipol Başakşehir ile oynanan karşılaşmada sakatlanarak sezonu kapatan 22 yaşındaki oyuncu, gelecek sezona iddialı hazırlanıyor. 

Genç oyuncular arasında performansıyla en çok beğenilen isimlerin başında yer alan Ramazan, daha güçlü bir dönüş yaparak, takımda kalıcı olmayı hedefliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor