Pylyp Budkivsky'den sürpriz Trabzonspor sözleri

Trabzonspor'la anlaştığını açıkladı

Pylyp Budkivsky'den sürpriz Trabzonspor sözleri
Bonservisi Shakhtar Donetsk'te bulunan 24 yaşındaki golcü Pylyp Budkivsky,  sürpriz bir şekilde Trabzonspor ile anlaştığını açıkladı.
 
Ukraynalı forvet oyuncusu yaptığı açıklamada, kendisinin Trabzonspor'la kişisel konularda anlaştığını Shakhtar'ın anlaşmasını beklediğini söyledi.

Birkaç gün içinde sonuca ulaşılmasını umduğunu söyleyen Pylyp Budkivsky, Komanda gazetesine yaptığı açıklamada, "Elbette ki, yurt dışında oynamak istiyorum. Donetks takımını seviyorum ama şu haliyle bana yer yok. Ben kararımı verdim. Tek istediğim sürekli oynamak" sözlerini kullandı.

Geçen sezon Ukrayna Ligi ekiplerinden Zorya Lugansk'de kiralık olarak forma giyen Pylyp Budkivsky, 34 resmi maçta 16 gol attı, 3 asist yaptı. 6 kez Ukrayna Milli Takımı formasını giyen oyuncu, 1.96 cm. boyunda ve özellikle hava toplarından çok etkili.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler