PSG'den Trabzonspor'a...

Kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da PSG'de oynayan stoper Presnel Kimpembe'nin transfer listesinde olduğu doğrulandı. Fransız basının ortaya attığı iddianın ardından Başkan yardımcısı Nevzat Aydın da girişimi doğruladı Trabzo

PSG'den Trabzonspor'a...

Kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da PSG'de oynayan stoper Presnel Kimpembe'nin transfer listesinde olduğu doğrulandı. Fransız basının ortaya attığı iddianın ardından Başkan yardımcısı Nevzat Aydın da girişimi doğruladı

Trabzonspor'un, Fransız ekibi PSG'den Presnel Kimpembe ile ilgilendiği ortaya çıktı. Teknik direktör Ersun Yanal'ın imza atar atmaz soluğu Fransa'da alması üzerine kimlerle ilgilendiği merak konusu olmuştu. Fransız medyasında çıkan haberde PSG'de David Luiz ve Thiago Silva gibi isimlerden forma şansı bulamayan ancak yetenekli olan Kimpembe ile bordo-mavililerin ilgilendiği yazıldı.

'Fransızlar yakalamış'

Fransız ekiplerinden St.Etienne ve Caen'in, Kongo asıllı futbolcu için PSG ile görüştüleri ifade edilirken Trabzonspor'un 20 yaşındaki oyuncu için çaba sarf ettiği ve transferine en yakın ekip olduğu ifade edildi. Kimpembe'nin hocası Blanc ile yapacağı görüşmeden sonra kulüpler masaya oturacak. Bonservisi 1.5 milyon euro olan Kimpembe'nin oynadığı 6 maçta PSG gol yemedi. Transferden sorumlu yönetici Nevzat Aydın, sosyal medya üzerinden bu transfer girişimini doğruladı. Aydın, 'Doğru. Sonunda bir isim düştü onu da Fransızlar yakalamış' ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler