Papy geliyor mu?

Süper Lig'e 1-0'lık Bursaspor galibiyetiyle start veren Trabzonspor, transfer çalışmalarını sürdürüyor.    UZUN ZAMANDIR TAKİPTE   Trabzonspor Sportif Direktörü Süleyman Hurma, transferde çok önemli mesafeler kaydettiklerini ifade ederek, "Uzun zamandır t

Papy geliyor mu?
Süper Lig'e 1-0'lık Bursaspor galibiyetiyle start veren Trabzonspor, transfer çalışmalarını sürdürüyor. 
 
UZUN ZAMANDIR TAKİPTE
 
Trabzonspor Sportif Direktörü Süleyman Hurma, transferde çok önemli mesafeler kaydettiklerini ifade ederek, "Uzun zamandır takip ettiğimiz bir oyuncuydu. Kendisi bizimle olmayı çok istiyordu. Bizde oyuncuyu isteyince transferde önemli aşama kaydettik. Bir iki gün içerisinde bu transferi kesinlikle sonuçlandıracağız" dedi. 
 
PAPY KİMDİR?
 
1 Aralık 1988 doğumlu 26 yaşındaki yıldız, savunmada görev yapıyor. Futbola Senegal'in Saloum takımında başladı. 2010 yılından bu yana Fransa'nın Nantes takımında forma giyen Senegalli yıldız 169 maçta 9 gol attı. Papy Djilobodji 2013 yılında A Milli olurken Senegal formasını 2 maçta giydi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor