Özkan Sümer: "Trabzonspor’un uyanmaya ihtiyacı var”

Özkan Sümer önemli açıklamalarda bulundu.

Özkan Sümer: "Trabzonspor’un uyanmaya ihtiyacı var”
Trabzonspor esfane ismi Özkan Sümer, 38. olağan Divan Kurulu Toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Özkan Sümer şu ifadeleri kullandı;

ÖZKAN SÜMER'İN AÇIKLAMALARINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

"Tanju Gürsu zirvede olduğu dönemler Trabzonspor’u hiç yalnız bırakmadı. Trabzonspor Tanju Gürsu’nun popülaritesini büyük ölçüde kullandı.

Bizim tüzüğümüz Galatasaray arkasında bazı benzerliklerle var olacaksa olmaz. Bizim tüzüğümüzün yasal bütün gereklilikleri içinde barındıracak ve UEFA’ya uygun bir tüzük olarak acilen yapılmalıdır.

Trabzonspor kimsenin cebine sığmayacak kadar büyüktür. Trabzonspor bu değildir. Trabzonspor bunun çok daha ilerisindedir. Ahmet Suat Özyazıcı Türk Futbol tarihinde bir devrimin adıdır. Zirvede kalmak karakter işidir ve Ahmet Suat Özyazıcı bu karakterin adıdır.

Bir hesaplaşma duygusu ve anlayışı içinde kimse yönetimleri eleştirmiyor. Hesaplaşma değil çare arayışları içinde olunan bir dönem bu da güzel bir dönem. Trabzonsporluluk bir tanımlama değildir. Her Trabzonsporlunun içinde uyandırılmaya ihtiyaç duyan bir taraf olduğunu düşünüyorum. Trabzonspor’un uyanmaya Aydınlanmaya arınmaya müthiş ihtiyacı var. Uyuyan veya uyutulan bir Trabzonspor’un bu günkü rekabet şartları içinde ne kadar olacağının da düşünülmesi gerekir."

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor