Özer ve Cardozo için tedbir

Trabzonspor başkan yardımcısı Önder Bülbüloğlu,  Özer ile Cardozo kulübü şikayet ettiklerini doğruladı   TEDBİR ALINACAK Kredi çekme konusunda uğraşlarının olduğunu ve Özer ile Cardozo’nun alacaklarına karşılık yaptıkları başvurular hakkında değerlendirme

Özer ve Cardozo için tedbir
Trabzonspor başkan yardımcısı Önder Bülbüloğlu,  Özer ile Cardozo kulübü şikayet ettiklerini doğruladı
 
TEDBİR ALINACAK
Kredi çekme konusunda uğraşlarının olduğunu ve Özer ile Cardozo’nun alacaklarına karşılık yaptıkları başvurular hakkında değerlendirmelerde bulunan Bülbüloğlu, “Kredi çekme konusunda başkan Muharrem Usta’nın bir uğraşı vardı. 300 milyon liralık bir rakam telaffuz ediliyor. Meblağ bu kadar yüksek olmaz diye düşünüyorum. Özer ve Cardozo’nun da alacaklarına karşılık TFF ve FİFA’ya başvuruda bulunduklarını duydum. Yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Bu konuda kulübe ulaşan bir tebligat var mı bilmiyorum ama arkadaşlar mutlaka gerekli tedbirleri alacaklardır” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor