Özer: Rahat uyuyabiliyor mu?

Trabzonsporlu Özer Hurmacı, kendisine faul olmayan bir pozisyonda kırmızı kart gösteren G.Saray derbisinin hakemi Deniz Ateş Bitnel'e seslenerek, "Şu an vicdanı rahat mı? Uyuyabiliyor mu, merak ediyorum. Çünkü biz uyuyamıyoruz. Sadece bu sorunun cevabını

Özer: Rahat uyuyabiliyor mu?
Trabzonsporlu Özer Hurmacı, kendisine faul olmayan bir pozisyonda kırmızı kart gösteren G.Saray derbisinin hakemi Deniz Ateş Bitnel'e seslenerek, "Şu an vicdanı rahat mı? Uyuyabiliyor mu, merak ediyorum. Çünkü biz uyuyamıyoruz. Sadece bu sorunun cevabını versin istiyorum" dedi.
 
Özer, hakemin maç içindeki tutumunun hiç hoş olmadığını da belirterek şunları söyledi: 
 
"Kendisine bir şey söylediğimizdeki tavırları görüntülerde var. Bizim kartlarımızın silinmesi gerekiyor. Kulübümüz zaten olayın takipçisi. Biz oyuncular olarak sürekli bu maçı konuşuyoruz ama hâlâ anlam veremiyoruz. Sadece Türk oyuncular değil, yabancı oyuncular da hakem hataları karşısında büyük şaşkınlık içerisindeler." 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor