Özer Hurmacı'ya talip çıktı

Trabzonspor'da Özer'e Süper Lig'den talip var

Özer Hurmacı'ya talip çıktı

Trabzonspor'un gelecek sezon için kadrosunda düşünmediği ve sezon bitmeden kadro dışı bıraktığı isimler arasında yer alan Özer Hurmacı'ya Akhisar Belediyespor'un talip olduğu öne sürüldü.

Transferde oldukça sessiz ilerleyen Akhisar Belediyespor, Fenerbahçeli Serdar Kesimal'i kadrosuna katmasının ardından şimdi de Trabzonsporlu Özer Hurmacı'yı gözüne kestirdi. 30 yaşındaki oyuncuyu kadrosuna katmak isteyen Akhisar Belediyespor'a bordo mavililerin bu transferde kolaylık sağlayabileceği belirtiliyor.

Öte yandan Özer'e yine Süper Lig ekiplerinden Osmanlıspor, Bursaspor ve Gençlerbirliği'nin de talip olduğu iddia ediliyor.
özer hurmacı trabzonspor formasıyla

KARİYERİ
Almanya doğumlu Özer, 2004-2005 sezonunda Ankaraspor'a geldi, Keçiörengücü'nde kiralık oynadı. Ankaraspor, Fenerbahçe, Kasımpaşa ve Trabzonspor'da forma giyen Özer, Türkiye kariyerinde 228 maçta 26 gol attı. A Milli Takım'da 2 maçta oynayan Özer, U-21 Milli Takımı'nda 18 maçta görev yaptı, 1 gol attı, U-20 Milli Takımı'nda da 2 kez oynadı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor