Özer'e teklif: Gel kral ol

Özer Hurmacı'ya talip var

Özer'e teklif: Gel kral ol
Trabzonspor'un kadrosunda düşünmediği isimler arasında yer alan Özer Hurmacı'ya Akhisar Belediyespor'un talip olduğu öne sürüldü.

Spor Toto Süper Lig takımlarından Akhisar Belediyespor bir ön libero ve bir sağ kanat oyuncusu alarak transferi kapatmayı planlarken, ön libero pozisyonu için en güçlü adayın Trabzonsporlu Özer Hurmacı olduğu bildirildi.

Trabzonspor’un yeni sezonda kadroda düşünmediği Özer Hurmacı’dan 900 bin Euro’yu aşan yıllık ücretinde indirim yapmasını isteyen yönetim yıldız futbolcuya, “Akhisar, bir futbolcunun kendisini en iyi göstereceği kulüplerden biri. Niasse, Bilal, Gekas, Güray, Rodallega burada vitrine çıktı. Sen de gel, Akhisar’da kral ol” şeklinde haber gönderdiği öğrenildi. 

Teknik direktör Ersun Yanal’ın takımda istemediği Özer Hurmacı’nın ise kendisine yapılan muameleye tepkili olduğu ve Trabzon’dan ayrılma konusunda ayak direttiği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor