Özer: “Artık mutluyum”

Trabzonspor’da sezon başından beri kiralık oynayan Trabzonlu oyuncu Özer Hurmacı 4 yıllık imzadan sonra artık resmen Trabzonsporlu oldu.Attığı imzanın ardından UEFA kupası için büyük önem taşıyan Eskişehirspor deplasman kafilesinde yer alan Özer, Havalima

Özer: “Artık mutluyum”

Trabzonspor’da sezon başından beri kiralık oynayan Trabzonlu oyuncu Özer Hurmacı 4 yıllık imzadan sonra artık resmen Trabzonsporlu oldu.

Attığı imzanın ardından UEFA kupası için büyük önem taşıyan Eskişehirspor deplasman kafilesinde yer alan Özer, Havalimanında yazarımız Turgay Beşyıldız’a “stresim bitti. Artık mutluyum” dedi.

Yılda 1. milyon 200 bin Euro, maç başına ise 10 bin Euro olmak üzere Bordo mavili kulübe imza atan Özer Hurmacı Beşyıldız’a yaptığı kısa açıklamada, “Ben Trabzonsporluyum. Nihayet gönül verdiğim takımın oyuncusu oldum. Bundan böyle kafam rahat, takımım için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Ayrıca son 3 karşılaşmada UEFA kupasına katılabilmek için performansımın daha da üstüne çıkmaya çalışacağım. Çünkü Artık huzurluyum” dedi. (TB)

1-366.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor