Oyuncular Ts'deki Bu Durumdan Rahatsız!

Yeni sezon için Rumen teknik direktör Mircea Lucescu'nun ismi gündemde olurken, sezon sonuna kadar ise takımın başında Sadi Tekelioğlu'nun kalmasına kesin gözüyle bakılıyor.  Trabzonspor yönetimi teknik direktör konusunda hata yapmak istemiyor. Son 3 yıld

Oyuncular Ts'deki Bu Durumdan Rahatsız!
Yeni sezon için Rumen teknik direktör Mircea Lucescu'nun ismi gündemde olurken, sezon sonuna kadar ise takımın başında Sadi Tekelioğlu'nun kalmasına kesin gözüyle bakılıyor. 
Trabzonspor yönetimi teknik direktör konusunda hata yapmak istemiyor. Son 3 yılda bordo-mavili kulüpte yaşanan teknik adam değişikliklerini değerlendiren ve takımın geldiği noktayı analiz eden yöneticiler, sezon sonuna kadar teknik direktör Sadi Tekelioğlu'nun takımın başında kalması yönünde görüş birliğine vardı. Sezon sonunda teknik direktör adayları arasında ismi ilk sırada yer alan Rumen çalıştırıcı Mircea Lucescu'nun bordo-mavili kulübü sıcak bakması, yönetimin teknik adam konusunda yeni bir maceraya atılmasına da engel oldu.
 
FUTBOLCULAR DA TEKNİK ADAM DEĞİŞİKLİKLERİNDEN RAHATSIZ
 
Trabzonspor'da yaşanan teknik adam değişikliklerinden en çok futbolcular rahatsız oldu. 5-6 Aralık tarihleri arasında göreve gelen Başkan Muharrem Usta ve yönetimi kurulu, futbolcuların içinde bulunduğu psikolojik durumu da göz önünde bulundurarak, teknik adam konusunda hata yapmak istemiyor. Son 3 yıl içresinde Tolunay Kafkas, Mustafa Akçay, Hami Mandıralı, Vahid Halilhodzic, Ersun Yanal, Shota Arveladze ve Sadi Tekelioğlu gibi isimlerle çalışan oyuncular, istikrarlı bir oyun yapısına kendilerini alıştıramamanın sıkıntısını sezon boyunca yaşadılar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor