Örem: "Trabzonspor ile bağları artık daha güçlü"

Trabzonspor Basın sözcüsü Prof. Dr Asım Örem takım kaptan Onur Kıvrak'la yenilenen sözleşmeye ilişkin açıklamada bulundu. Kaptan Onur'a bu yaklaşımından ötürü teşekkür eden basın sözcüsü Örem "Kaptanımız Onur Kıvrak gerek sporcu kişiliği gerekse Trabzonsp

Örem: "Trabzonspor ile bağları artık daha güçlü"

Trabzonspor Basın sözcüsü Prof. Dr Asım Örem takım kaptan Onur Kıvrak'la yenilenen sözleşmeye ilişkin açıklamada bulundu.

Kaptan Onur'a bu yaklaşımından ötürü teşekkür eden basın sözcüsü Örem "Kaptanımız Onur Kıvrak gerek sporcu kişiliği gerekse Trabzonsporluluğu ile örnek bir isim. Trabzonspor'un menfaatlerini kendi menfaatleri önünde tutmuş, bunu gerek saha içinde gerek saha dışındaki davranışlarıyla da göstermiştir. Kaptanımızla imzaladığımız bu yeni sözleşmeyle bağlarımız çok daha güçlenmiştir, kendisine katkılarından dolayı çok teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor