Örem: "Sonuna kadar mücadele edeceğiz"

Trabzonspor Basın sözcüsü Prof. Dr Asım Örem, açıklamalarda bulundu.   Örem, şu ifadeleri kullandı: “Ziraat Türkiye Kupası’nda oynadığımız ilk iki müsabakayı kazanarak bu kupayı ne kadar önemsediğimizi ve iddialı olduğumuzu göstermiş olduk. Takımımızın bu

Örem: "Sonuna kadar mücadele edeceğiz"
Trabzonspor Basın sözcüsü Prof. Dr Asım Örem, açıklamalarda bulundu.
 
Örem, şu ifadeleri kullandı: “Ziraat Türkiye Kupası’nda oynadığımız ilk iki müsabakayı kazanarak bu kupayı ne kadar önemsediğimizi ve iddialı olduğumuzu göstermiş olduk. Takımımızın bundan sonraki müsabakalara da aynı motivasyonla çıkarak hedefine ulaşmak için elinden geleni yapacaktır. Ziraat Türkiye Kupası’nda özellikle altyapıdan yetişen genç oyuncularımızın sahada yer aldığı süreleri çok iyi kullanmaları bizleri ayrıca sevindirmiştir. Bundan sonrada gözümüz ve kulağımız bu genç futbolcuların üzerinde olacaktır. Onlar Trabzonspor’un geleceğinin teminatıdır”   
 
Örem, “Yarıştığı tüm kulvarlarda zirveyi hedefleyen takımımız ligde istenilen sıralamada olmasa da yukarılara tırmanmak için sezon sonuna kadar mücadelesini devam ettirecektir. İlk yarının son haftasındaki Kasımpaşa maçı bu anlamda büyük önem arz etmektedir. Amacımız kendimizi evimizde gibi hissettiğimiz İstanbul’da Kasımpaşa karşısında taraftarlarımızın desteğiyle 3 puana ulaşmak ve ligde verilecek araya moralli girmektir” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler