"Onur'u yem etmem"

Galatasaray mağlubiyetinin ardından yediği hatalı gol nedeniyle ağır şekilde eleştirilen kaptan Onur Recep Kıvrak'ın moralinin oldukça bozuk olduğu vurgulandı. Son yıllarda performansıyla kalesinde adeta devleşen, bu yaz hazırlık kampında ise sportif dire

"Onur'u yem etmem"
Galatasaray mağlubiyetinin ardından yediği hatalı gol nedeniyle ağır şekilde eleştirilen kaptan Onur Recep Kıvrak'ın moralinin oldukça bozuk olduğu vurgulandı. Son yıllarda performansıyla kalesinde adeta devleşen, bu yaz hazırlık kampında ise sportif direktör Süleyman Hurma ile yaşadığı sorunun ardından önce takımdan kopma noktasına gelen ardından geri dönen Onur, kendisine yönelik eleştirilere adeta isyan etti. Onur'un moralinin oldukça bozuk olduğunu gören teknik direktör Şota Arveladze duruma el attı, oyuncusuna tam destek verdi. 
 
YANINDA DURACAĞIZ 
Tecrübeli file bekçisi ile hafta içerisinde bir toplantı yapacak olan Gürcü hoca, yakın çevresine durumu paylaşarak, "Onur, gerek kaleciliği gerekse duruşu ile bu takım için önemli bir değer. Onu asla bu eleştirilere yem etmem, kaybetmem de. Onur en kısa zamanda eski günlerine dönecek ve biz de bu süreçte yanında duracağız" dedi. Bu arada Şota'nın Akhisar ve Kayserispor maçlarında gol atmasına rağmen G.Saray derbisine yedek başlayan Cardozo ile de bir görüşme yapacağı ve moral vereceği öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler