Onur'dan Esteban'a mesaj!

Ameliyat olduğu için hafta sahalardan uzak kalacak olan kaptan Onur, kendi yerine kaleyi koruyacak olan Esteban ile görüşerek, "Bu işin altından kalkacağına eminiz. Sana güveniyoruz. Şimdi sıra senin" dedi.   Ameliyatın ardından kendisiyle görüşen Esteban

Onur'dan Esteban'a mesaj!
Ameliyat olduğu için hafta sahalardan uzak kalacak olan kaptan Onur, kendi yerine kaleyi koruyacak olan Esteban ile görüşerek, "Bu işin altından kalkacağına eminiz. Sana güveniyoruz. Şimdi sıra senin" dedi.
 
Ameliyatın ardından kendisiyle görüşen Esteban'a övgüler yağdıran Onur, "İyi bir kaleci olmasının yanı sıra çokta iyi bir arkadaş. Takımın bu süreçten çıkmasına önemli katkılar yapacağına inanıyorum" diye konuştu.
 
Estaban da Onur'a, "Geri döndüğünde formayı alman kolay olmayacak" diyerek takıldı. 
 
Konyaspor maçına farklı bir motivasyonla hazırlanan Esteban, Konyaspor'u yeneceklerini ifade ederek, "Onur'un yokluğunda kalede onun performansını aratmayacağım. Trabzonspor camiası ve taraftarı bana güvensin. Konyaspor maçında kalemi en iyi şekilde koruyacağım" dedi.
 
Esteban ile görüşen teknik direktör Hami Mandıralı, ona olan güvenini dile getirdi. "Ben senin iyi bir kaleci olduğunu biliyorum" diyen genç hoca, "Takım olarak kritik bir dönemden geçiyoruz. Sen de bu kritik dönemde takıma gerekli katkıyı yapacaksın" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor