Onur’da neler oluyor?

Trabzonspor’da ilginç gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.Bordo mavili takımda Sportif Direktör Süleyman Hurma ile tartışmasının ardından Onur Kıvrak kadro dışı bırakılmış ve bu gelişme camiada büyük tepki çekmişti.Onur’a verilen büyük desteğin yanı sıra Hu

Onur’da neler oluyor?

Trabzonspor’da ilginç gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Bordo mavili takımda Sportif Direktör Süleyman Hurma ile tartışmasının ardından Onur Kıvrak kadro dışı bırakılmış ve bu gelişme camiada büyük tepki çekmişti.

Onur’a verilen büyük desteğin yanı sıra Hurma ve İbrahim Hacıosmanoğlu’na gösterilen tepkinin ardından Hurma görevinden istifa ettiKadro dışı bırakıldığı için Makedonya’dan İstanbul’a dönen Onur’un buradan İzmir'e gittiği öğrenildi.

 Ancak çarpıcı bir iddia daha ortaya atıldı. Hurma'nın istifasının ardından Onur'un kampa geri çağrıldığı öne sürüldü.. Trabzonsporlu yöneticiler ise yaşanan bunca krize rağmen sessiz kalmayı tercih ederken net Onur’un geri çağrıldığı iddiasını da henüz doğrulamadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor