Onur ve Ekici yine yok!

Trabzonspor, Sivasspor ile deplasmanda yapacağı maçı kazanarak 4 maçlık mağlubiyet sorusuna bir son vermek istiyor. Bordo-mavili takımda sakatlıktan çıkan Onur Recep Kıvrak yine kadroda yer almadı.    Spor Toto Süper Ligi’nde üst üste 4 maç kaybeden Trabz

Onur ve Ekici yine yok!
Trabzonspor, Sivasspor ile deplasmanda yapacağı maçı kazanarak 4 maçlık mağlubiyet sorusuna bir son vermek istiyor. Bordo-mavili takımda sakatlıktan çıkan Onur Recep Kıvrak yine kadroda yer almadı. 
 
Spor Toto Süper Ligi’nde üst üste 4 maç kaybeden Trabzonspor, 9. hafta karşılaşmasında deplasmanda karşı karşıya geleceği Sivasspor maçı için Trabzon Havalimanı'ndan Sivas'a hareket etti.
 
 
Bordo-mavili takımda sakatlıkları bulunan Constant ve Mehmet ile sakatlığı geçmesine ve son antrenmanda takımla çalışmasına rağmen morali bozuk olan Onur Recep Kıvrak da maç kadrosunda yer almadı.
 
Geçtiğimiz hafta oynanan Mersin İdmanyurdu maçının ardından kaptan Onur Recep Kıvrak’ı sert şekilde eleştiren Şota’nın, Onur’u tam olarak hazır görmediği için bu kararı aldığı öğrenildi. Bordo-mavili takımda ayrıca Musa Nizam da maç kadrosunda yer almadı. 
 
 
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor