Onur Trabzonspor'dan sonra nereye gitmek istiyor?

Trabzonspor'un kaptanı milli kaleci Onur Kıvrak açıklamalarda bulundu.   Geleceğine dair mesajlar da veren Onur, 2010-11 sezonundan sonra Trabzonspor'la en az bir şampiyonluk daha yaşamak istediğini ve bunu başarmadan Avrupa'ya gitmek istemediğini açıklad

Onur Trabzonspor'dan sonra nereye gitmek istiyor?
Trabzonspor'un kaptanı milli kaleci Onur Kıvrak açıklamalarda bulundu.
 
Geleceğine dair mesajlar da veren Onur, 2010-11 sezonundan sonra Trabzonspor'la en az bir şampiyonluk daha yaşamak istediğini ve bunu başarmadan Avrupa'ya gitmek istemediğini açıkladı.
 
Sakatlığını atlatmasına rağmen Esteban'dan formasını alamamasına değinen Kaptan "Benden formayı devraldıktan sonra iyi performans gösterdi. Sivas maçında direkt sonuca etkisi oldu. İlk geldiği dönem tutuktu ama iyi maçlar çıkarmaya başladı." dedi.
 
Bu hafta Avni Aker'de oynanacak maçta oynayıp oynamayacağına TTeknik Direktör Hami Mandıralı'nın karar vereceğini söyleyen Onur " Kim forma giyerse giysin o formanın ağırlığıyla mücadede edecektir. Taraftarımız bundan şüphe etmesin" ifadelerini kullandı.
 
Bugüne de kendisine önemli takımlardan teklif geldiğini itiraf eden Milli filebekçisi, herkesin Avrupa'da kaliteli liglerde oynamak isteyeceğini ve hak ettiğini kaydederek "Ancak bunun için daha zaman var. Ben karakter, yetenek ve tecrübe olarak hazır hissediyorum. Gelecek dönem 50. yılımızı kutlayacağız. Trabzonspor'la en az bir kez daha şampiyonluk görmek istiyorum." dedi
 
Tecrübeli kaleci Avrupa'da oynamak istediği ligin ise İngiltere olduğunu söyledi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler