Onur Trabzon'dan gider mi?

Trabzonspor'un 1 numarası Onur'dan 'ayrılacak' iddialarına net mesaj...   Ligdeki kötü gidişatın Onur'un üzerine yıkılmaya çalışılması, taraftarların da tepkisine yol açarken, bordo-mavili ekibin 1 numarasının itibarsızlaştırılarak kulüpten gönderileceği

Onur Trabzon'dan gider mi?

Trabzonspor'un 1 numarası Onur'dan 'ayrılacak' iddialarına net mesaj...

 
Ligdeki kötü gidişatın Onur'un üzerine yıkılmaya çalışılması, taraftarların da tepkisine yol açarken, bordo-mavili ekibin 1 numarasının itibarsızlaştırılarak kulüpten gönderileceği yönündeki söylemler, özellikle sosyal medyada taraftarları adeta çileden çıkartıyor. Lige verilen aradan sonra bomba gibi geri dönmek isteyen Trabzonspor'un 1 numarası için "Teknik ekip Mersin maçında da onu oynatmayacak" dedikoduları yapılmaya başlandı. 
 
Gurur duyuyorum 
Onur'un ise tüm dedikodulara kulak tıkadığı ve özellikle Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in verdiği moralin ardından kendisine yeni bir sayfa açmak için kolları sıvadığı öğrenildi. ONUR'un yakın çevresine "Trabzonspor formasını yaklaşık 10 yıldır büyük bir gurur ile giyiyorum. Trabzon'dan gideceğine futbolu bırakırım" dediği öğrenildi. Maddi konularda da kendi alacaklarını hep arka planda tutup takım kaptanı olarak arkadaşlarının sesi olan Onur'u taraftar çok seviyor.
 
TAM KAPASİTEYLE GERİ DÖNDÜ 
Trabzonspor'da sakatlığı nedeniyle 2 haftadır takımdan ayrı olarak salonda çalışan Kaptan Onur Recep Kıvrak, dün takımla birlikte çalışmalara başladı. Sağ dizindeki ödem geçen tecrübeli file bekçisi kaledeki performansı ile göz doldururken, takım arkadaşlarıyla da samimi görüntüler verdi. Kaleyi Esteban Alvarado'ya kaptıran Onur, milli arayı iyi değerlendirerek, eldivenleri tekrar geri almak istiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler