Onur Kıvrak toparlıyor

Karadeniz ekibinde teknik direktör Sadi Tekelioğlu’nun en büyük yardımcısı kaleci Onur Kıvrak... Antrenmanlarda ve özel ortamlarda sürekli olarak arkadaşlarıyla konuşan Bordo-Mavililer’in kaptanı, “Bizim işimiz sahada. Kongreden çıkacak sonuç da, orada ya

Onur Kıvrak toparlıyor
Karadeniz ekibinde teknik direktör Sadi Tekelioğlu’nun en büyük yardımcısı kaleci Onur Kıvrak... Antrenmanlarda ve özel ortamlarda sürekli olarak arkadaşlarıyla konuşan Bordo-Mavililer’in kaptanı, “Bizim işimiz sahada. Kongreden çıkacak sonuç da, orada yaşanacak hareketlilik de bizi ilgilendirmez. Taraftarımız bizden artık iyi sonuçlar bekliyor. Belki statta olmayacaklar ama pazartesi günü Eskişehirspor’u yenmeli ve yeni bir sayfa açmalıyız” sözleriyle futbol ortamına pozitif katkı sağlıyor.
 
Takımın gündemi ayrı
 
Trabzonspor’da camia kongre havasına girerken, diğer taraftan takım da pazartesi günü oynanacak olan Eskişehirspor maçına hazırlanıyor. Bordo-Mavili futbolcular dün teknik direktör Sadi Tekelioğlu yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde çift antrenman yaptı. Tekelioğlu, yine idman öncesinde öğrencileriyle kısa bir konuşma yapıp Eskişehir sınavına konsantre olmalarını isterken, sahaya süreceği ilk 11 için ise, “Buna ben değil sizler karar vereceksiniz” mesajını iletti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler