Onur Kıvrak iddialı

Trabzonspor’da gözler yeni bir çıkış için Başakşehir maçına çevrilirken, takımın deneyimli isimleri de bozuk ruh halini normale döndürme konusunda teknik direktör Şota’nın en büyük yardımcısı durumunda. Karadeniz ekibinde sakatlığı sebebiyle uzun süre kad

Onur Kıvrak iddialı
Trabzonspor’da gözler yeni bir çıkış için Başakşehir maçına çevrilirken, takımın deneyimli isimleri de bozuk ruh halini normale döndürme konusunda teknik direktör Şota’nın en büyük yardımcısı durumunda. Karadeniz ekibinde sakatlığı sebebiyle uzun süre kadronun uzağında kalan ve geçtiğimiz hafta 18’e girerek dönüş sinyalleri veren Onur Kıvrak, gelecek için hem kendisi hem de takımı adına iddialı. 
 
Çok kaliteli bir takım olduklarını, en büyük ihtiyaçlarının ise sezon başındaki gibi bir seri olduğunu belirten Bordo-Mavililer’in kaptanı, “Sıkıntılı günler geçirdik. Bu kötü sonuçlar hepimizin moralini etkiledi. Ancak sonuç itibariyle hepimiz kendi kalitemizi de, genel olarak takımın potansiyelini de biliyoruz. Yeniden toparlanmak için birkaç iyi sonuca ihtiyacımız var. Camiamızı tekrar futbola döndürecek olanlar biz futbolcularız ve sorumluluklarımızın farkındayız” ifadelerini kullandı.
 
Esteban ile de görüştü
 
Bu arada son antrenmanlarda teknik direktör Şota ile kaptan Onur Kıvrak arasında yaşanan pozitif diyaloglar da herkesi mutlu eden bir tablo ortaya çıkardı. Sezon başında yaşanan krizlerin artık geride kalması olarak yorumlanan gelişmelerin deneyimli kalecinin performansına da olumlu yansıması bekleniyor. Öte yandan Şota’nın tekrar kulübeye döneceği öngörülen Kosta Rikalı kaleci Esteban ile de görüştüğü ve “Sakın bu rekabetin dışında kalma. Sana her zaman ihtiyacımız var” mesajlarını ilettiği öğrenildi.            

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler