"Onur Kıvrak gibi olmak istiyorum"

Trabzonspor'un Kayserispor'dan transfer ettiği Okay Yokuşlu, ilk röportajını verdi. Yetenekli oyuncu, bordo-mavili formayı giymekten mutlu olduğunu belirtirken, Onur Kıvrak gibi bir kariyer yapmak istediğini söyledi. Transfer döneminde birçok takımın kend

"Onur Kıvrak gibi olmak istiyorum"

Trabzonspor'un Kayserispor'dan transfer ettiği Okay Yokuşlu, ilk röportajını verdi.

Yetenekli oyuncu, bordo-mavili formayı giymekten mutlu olduğunu belirtirken, Onur Kıvrak gibi bir kariyer yapmak istediğini söyledi.

Transfer döneminde birçok takımın kendisi ile ilgilendiğini belirten Okay, "En ciddi teklif Trabzonspor'dan geldi. Başka bir yerde sıradan biri olmaktansa, bana değer veren yerde güçlü biri olmayı tercih ederim. Ben de Trabzon'u seçtim" dedi.

Kendisine kaptan Onur'u örnek aldığını dile getiren Yokuşlu, "Onur abinin karakteri tartışılmaz. Onun gibi bir kariyere asla hayır demem" yorumunu yaptı. Türkiye'de en üst yere geldiğini de kaydeden Okay, "Hedefim burada iyi bir performans gösterip, milli takıma gitmek. Hayalim ise büyük bir Avrupa kulübünde oynamak. Agresif futbolu seviyorum. M'bia ile oynamak benim için şans. Şota, neşeli, şakacı bir hoca. Hala futbolculuğa özlemi var gibi" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor