Onur için formül aranıyor!

Trabzonspor'da disiplinsiz davranışları nedeniyle bir haftalık izin verilerek takımdan uzaklaştırılan Onur Recep Kıvrak için formül arayışı devam ediyor.Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, sportif direktör Süleyman Hurma'yı kampa çağırması ve istifadan vazg

Onur için formül aranıyor!

Trabzonspor'da disiplinsiz davranışları nedeniyle bir haftalık izin verilerek takımdan uzaklaştırılan Onur Recep Kıvrak için formül arayışı devam ediyor.

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, sportif direktör Süleyman Hurma'yı kampa çağırması ve istifadan vazgeçirmesi, teknik direktör Şota Arveladze'nin de Onur'un çizgiyi aştığını ima etmesi, başarılı kalecinin kulübe dönüşünü zorlaştıran faktörler olarak öne çıktı.

Başkan Hacıosmanoğlu'nun, Onur'un geri dönüşü için tek formülün, özür dilemesi olduğunu belirtmesi, gözleri başarılı kaleciye çevirdi. Onur'un bir haftalık izin süresi sonunda Trabzon'a döneceği ve yönetimle yapacağı görüşmenin ardından yol haritasını çizeceği belirtildi.

Bu arada Trabzonspor, Süleyman Hurma'nın da geri dönüşüyle takımda yeniden forma giymesi zor olan Onur'un yerine yeni bir kaleci arayışını hızlandırdı. Kaleci adayları arasında sezon öncesi anlaşmazlık yaşanınca Kayseri'ye dönen Hakan Arıkan ve Eskişehirsporlu Boffin'in yer aldığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor