Onur: Herşey daha iyi olacak

Sakatlığını atlattıktan sonra müthiş bir performans ortaya koyup eldivenleri geri alan Onur Kıvrak’ın bugünkü Başakşehir maçında kalede olmasına artık kesin gözüyle bakılıyor.   Hocası Şota’nın da yakından ilgilendiği ve buzları tamamen erittiği başarılı

Onur: Herşey daha iyi olacak
Sakatlığını atlattıktan sonra müthiş bir performans ortaya koyup eldivenleri geri alan Onur Kıvrak’ın bugünkü Başakşehir maçında kalede olmasına artık kesin gözüyle bakılıyor.
 
Hocası Şota’nın da yakından ilgilendiği ve buzları tamamen erittiği başarılı file bekçisi, zorlu randevudan takım olarak beklentilerini paylaştı. “Trabzonspor’a tekrar hizmet şansı bulmak benim için çok anlamlı” diyerek söze başlayan Onur Kıvrak, “Hepimiz Trabzonspor’un başarısı için buradayız. Kötü günler yaşarken bunlarda en fazla üzülenlerin bizler olduğunu sanırım söylememe gerek bile yok. Ancak taraftarımızdan özür dileyecek olanlar da bizleriz. Başakşehir maçıyla beraber bu yoldaki ilk adımı atacağız. Zaten daha sonra milli ara gelecek ve eminim ki her şey bizler için daha da iyi olacak” ifadelerini kullandı.
 
Bu arada eldivenleri Onur’a devretmeye hazırlanan Esteban’ın da bu durumdan psikolojik olarak fazla etkilenmediği, İstanbul seyahatindeki neşeli tavırlarından gözlendi.
 
Fanatik

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler