Onur hakkında flaş iddia!

Trabzonspor'da kötü gidişin faturası Onur Kıvrak'a kesilmeye çalışılması, bir dönem Trabzonspor'da oynayan Zokora'ya ettiği hakaretlerle bilinen sözde spor yorumcusu Adnan Aybaba'ya malzeme oldu.   Bordo mavili takımdaki gergin havayı değerlendirmek istey

Onur hakkında flaş iddia!
Trabzonspor'da kötü gidişin faturası Onur Kıvrak'a kesilmeye çalışılması, bir dönem Trabzonspor'da oynayan Zokora'ya ettiği hakaretlerle bilinen sözde spor yorumcusu Adnan Aybaba'ya malzeme oldu.
 
Bordo mavili takımdaki gergin havayı değerlendirmek isteyen Aybaba Onur Kıvrak'ın Galatasaray'la anlaştığını iddia ederek yeni bir gündem yaratmaya çalıştı.
 
Aybaba  Onur Kıvrak için “Galatasaray ile anlaştı. Ya devre arasında ya da yeni sezonda Galatasaray’a gidecek” dedi. Trabzonspor kanadından ise henüz bir açıklama gelmedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor