Onur: Ben buranın çocuğuyum

Trabzonspor’un başarılı kalecisi Onur Kıvrak geçen hafta yönetimin “Yıllık ücretinde indirime gidelim” çağrısına olumlu yanıt vermiş, bir anlamda takım için “Feda” demişti.   Bu hareketin ardından Bordo-Mavili taraftarlar da yıllık 2.5 milyon Euro olan üc

Onur: Ben buranın çocuğuyum
Trabzonspor’un başarılı kalecisi Onur Kıvrak geçen hafta yönetimin “Yıllık ücretinde indirime gidelim” çağrısına olumlu yanıt vermiş, bir anlamda takım için “Feda” demişti.
 
Bu hareketin ardından Bordo-Mavili taraftarlar da yıllık 2.5 milyon Euro olan ücretinin 2 milyon 250 bin Euro’ya inmesini kabul eden Onur’a büyük sevgi gösterisinde bulunmuştu. Tecrübeli file bekçisinden de konu hakkında camiayı mutlu edecek açıklamalar geldi.
 
Kaptan, “Her şeyi Trabzonspor için yapıyoruz. Bana da zaten bunu yapmak yakışırdı. Ben buranın çocuğuyum ve bu hep böyle gidecek” dedi ve hem taraftarların bir kez daha gönlünü fethetti hem de Trabzon’da kalmak istediği yineledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor