"Onlar olmadan asla"

Basın sorumlusu Asım Örem, zor dönemde yönetim olarak hem maddi hem de sportif önemli adımlar attıklarını hatırlattı ve ekledi: Kentimizin de yanımızda olması için tam zamanı. Onların desteği bizi birkaç adım daha öne taşır. Trabzonspor Basın Sorumlusu As

"Onlar olmadan asla"

Basın sorumlusu Asım Örem, zor dönemde yönetim olarak hem maddi hem de sportif önemli adımlar attıklarını hatırlattı ve ekledi: Kentimizin de yanımızda olması için tam zamanı. Onların desteği bizi birkaç adım daha öne taşır.

Trabzonspor Basın Sorumlusu Asım Örem, ara transferde attıkları adımları hatırlattı, sıranın artık taraftarlara geldiğinin altını çizdi. 

Bordo-Mavililer’in yöneticisi Örem özetle şöyle konuştu:

“Sanırım sıkışık zamanlarda aldığımız oyuncular, kadromuzdaki rotasyon ve en önemlisi de ekonomik olarak sağladığımız kazanç, taraftarlarımızın takdirini kazanmıştır. Bu konularda çok ciddi övgüler alıyoruz. Bizim amacımız övgüler almak değil, Trabzonspor’un bugününü kurtarmak, geleceğini planlamak ve en sağlam temeller üzerine oturtmak. Övgüler ve alkışlar bazen geçici olabilir ama kalıcı olan bıraktığınız eserlerdir. Başkanımız ve yönetimimizle birlikte en büyük amacımız bu yönde eserler bırakabilmek, uygun spor atmosferleri yaratmaktır.”

‘Onlar olmadan asla’

Örem, “Sloganlarımızda da sıkça vurguluyoruz. Biz bu yolda taraftarsız ilerlemek istemiyoruz. Sevenlerimizle Trabzon’da bir kez daha futbol-spor atmosferi oluşturmaya çalışıyoruz. Taraftarımızdan beklentimiz bizi yalnız bırakmamaları. Onlara karşı da yine elimizden gelen tüm projeleri sunduk, artık onların da kayıtsız kalmayacağına inanıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor