Önce Trabzon'a önerildi şimdi de...

Adı son günlerde adı Trabzonspor'la anılan Van der Vaart için yeni bir iddia ortaya atıldı Hamburg'la sözleşmesi haziran ayında bitecek Van der Vaart için Trabzonspor ve Kasımpaşa atağa kalktığı öne sürülürken futbolcunun menajerinin, ünlü futbolcuyu Beşi

Önce Trabzon'a önerildi şimdi de...
Adı son günlerde adı Trabzonspor'la anılan Van der Vaart için yeni bir iddia ortaya atıldı
 
Hamburg'la sözleşmesi haziran ayında bitecek Van der Vaart için Trabzonspor ve Kasımpaşa atağa kalktığı öne sürülürken futbolcunun menajerinin, ünlü futbolcuyu Beşiktaş'a önerdiği iddia edildi.
 
Geç­ti­ği­miz ara trans­fer dö­ne­min­de Trab­zons­po­r’­un, ön­ce­ki yaz da Be­şik­ta­ş’­ın gün­de­mi­ne ge­len Ra­fa­el van der Va­art, ligimize ye­şil ışık ya­kı­yor.  Hol­lan­da­lı’nın Ham­bur­g’­la olan söz­leş­me­si bitiyor. Va­art, ABD Ma­jor Li­gi’n­den ge­len tek­lif­le­ri tat­min edi­ci bul­mu­yor. Bu ne­den­le Tür­ki­ye se­çe­ne­ği­ne sı­cak ba­kı­yor. Ün­lü yıldız, Sne­ijde­r’­le de ko­nu­şup ken­di­si­ne ta­lip olan ta­kım­lar hak­kın­da bil­gi al­dı.
 
YILLIK 2 MİLYON EURO İSTİYOR
Şu an­ Va­art için en ciddi iddialar Trab­zons­por ve Ka­sım­pa­şa üzerine yoğunlaşmış durumda.. An­cak 32 ya­şın­da­ki fut­bol­cu­nun me­na­je­ri­nin Be­şik­ta­ş’­la da te­ma­sa ge­çe­rek, oyun­cu­yu Si­yah-Be­yaz­lı­la­ra öner­di­ği iddia edildi. Ge­çen se­zon Ham­bur­g’­da bek­len­ti­le­rin al­tın­da ka­lan Ra­fa­el van der Va­art, yıl­lık 2 mil­yon eu­ro net üc­ret ta­lep edi­yor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor