Önce istifaya çağırdılar sonra tribüne: Hami ne dedi?

Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, Medicana Sivasspor ile oynadıkları zorlu maçı kazanarak rahatladıklarını söyledi.

Önce istifaya çağırdılar sonra tribüne:  Hami ne dedi?
Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, Medicana Sivasspor ile oynadıkları zorlu maçı kazanarak rahatladıklarını söyledi. 

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Trabzonspor, sahasında Medicana Sivasspor'u 1-0 mağlup etti. Mandıralı, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında ilk yarıda sahada futbol oynamaya çalışmayan bir Trabzonspor'un olduğunu belirterek, "İkinci yarı değişikliklerle beraber daha canlı, hareketli oyunu koparmak için mücadele eden savaşan bir Trabzonspor vardı. İlk yarı aut ama ikinci yarı istediğimizi gibi bir Trabzonspor, sahada vardı" dedi.


Zor olan bir maçı kazandıklarını belirten Mandıralı, "Kalesinde devleşen Esteban vardı, ona ayrıca parantez açıp teşekkür etmek istiyorum. Zor bir maçı kazanarak rahatladık. En azından keyfimiz yerine geldi. Hakemler, bugün çok güzel maç yönettiler. Dolayısıyla biz hiçbir hakemden bizi tutsunlar bizi korusunlar istemiyoruz. Böyle adaletli maç olduğu, yönetildiği zaman herkes mutlu oluyor. Dolayısıyla hakemleri kutluyorum, oyuncularımı kutluyorum, taraftarımıza da teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Mandıralı, bir gazetecinin 'taraftarlar, ilk yarı sonunda istifaya davet ettiler, maç sonunda ise tribüne çağırdılar' şeklindeki sözleri üzerine, "Ben eminim ki onlar beni seviyorlar. Onların da benim gibi canları, içleri yanıyor. Dolayısıyla böyle tepkiler olması gayet normal. Zaten hep şunu söyledik; Trabzonspor düzelecekse bizim varlığımızla kötü gidiyorsa gerekli şeyler yapılır. Bunda problem yok ama taraftarın canı yandığı için böyle tepkiler koyabiliyor. Önemli değil, ben onları seviyorum. Onların da beni sevdiğini biliyorum. Bunlar olacak, dik durmak gerekiyor. Biz teknik ekip olarak dik durmaya devam ediyoruz ve etmeye de devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Takımın ilk yarı neden kötü oynadığına ilişkin bir soruya ise Mandıralı, şöyle yanıt verdi:

"Takımda sakat ve cezalı sayısı bitiyor. Bazen aşırı motivasyondan da istediklerini yapamıyor olabilirsiniz sahada. Bugün belki aşırı motivasyon, o kazanma duygusu iyi oynamaları engelledi, özellikle ilk yarı. İkinci yarı soyunma odasında neler konuştuğumuz bizde kalsın, bir şeyler söyledik, söylemeye çalıştık. Onlarda oyuncu değişiklikleriyle tepkilerini ortaya koydu, güzel şeyler ortaya çıktı ve kazandık, mutluyuz. Bu takımda isimlere takılı kalmadan oynayanın savaşanın görev alacağı mesajını vermek lazım. Ramazan Konya maçında olağanüstü iz bıraktı, bugün de çok şey kattı takıma. Bundan sonra herkes kendine çeki düzen versin, herkes her an şans bulabilir."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler