Önce Halilhodzic sonra Şota!

Gürcü teknik adam, ligde 1.25 puan ortalaması ile Trabzon'da son 30 yılın en kötü 2. derecesine imza attı. Listede ilk sırada ise Halilhodzic var   Trabzonspor'da 'şampiyonluk' hedefiyle çıkılan sezonda büyük umutlarla göreve getirilen teknik direktör Şot

Önce Halilhodzic sonra Şota!
Gürcü teknik adam, ligde 1.25 puan ortalaması ile Trabzon'da son 30 yılın en kötü 2. derecesine imza attı. Listede ilk sırada ise Halilhodzic var
 
Trabzonspor'da 'şampiyonluk' hedefiyle çıkılan sezonda büyük umutlarla göreve getirilen teknik direktör Şota Arveladze büyük hayal kırıklığı yarattı. Ligde üst üste alınan 4 mağlubiyetle beraber hedef adam haline gelen Gürcü çalıştırıcı, şu ana kadar kaybettiği puanlarla bordo-mavili kulüpte en kötüler listesine girdi. Ligde 3 galibiyet, 4 yenilgi 1 beraberlik alan Şota Arveladze, çıktığı bu maçlarda 1.25 puan ortalaması yakalarken, Trabzonspor'da son 30 yılın en kötü 2. derecesine imza attı. 
 
HACIOSMANOĞLU DÖNEMİ HÜSRAN
 
Trabzonspor'un teknik adamlık koltuğu 30 yıl içinde 27 defa el değiştirirken, en başarısız tabloyu ise başkan İbrahim Hacıosmanoğlu döneminde göreve gelen Vahid Halilhodzic çizdi. Halilhodzic sezon bitmeden giderken, 1.13 puan ortalamasına ulaşmıştı. Tabloyu ilginç kılan başka bir nokta da puan ortalaması en düşük 6 ismin 4'ünün Hacıosmanoğlu döneminde görev yapmasıydı. Tolunay Kafkas 6, Mustafa Reşit Akçay 5. sırada yer aldı. En başarılı isim ise Şenol Güneş oldu. 
once.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor