Onazi: "Trabzonspor'da büyük bir ruh var"

Onazi sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Onazi: "Trabzonspor'da büyük bir ruh var"
Trabzonspor'un yeni transferi Nijeryalı oyuncu Ogenyi Onazi, yeni takımıyla ilk maçına çıkmanın heyecanını yaşadığını belirterek, bordo-mavililerin büyük bir ruha sahip olduğunu söyledi. 

Trabzonspor ile 4 yıllık sözleşme imzalar imzalamaz Macaristan'ın Györ kentinde yapılan hazırlık kampına katılan ve ayağının tozuyla ilk hazırlık maçına çıkan bordo-mavililerin yeni transferi Ogenyi Onazi performansıyla beğeni toplarken, kendisine ait sosyal medya hesabından yeni takımıyla ilk maça çıkmanın heyecanını yaşadığını belirtti.

Onazi, bu yıl yeni bir takıma geldiğini belirterek, "Yeni takımımla ilk oyunumu oynadım. Bu benim için harika oldu. Çok kaliteli oyunculara sahibiz. Takımda büyük bir ruh var. Başımızda ise işini bilen akıllı bir antrenör var" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler