Olaylı Trabzon - Fener maçı için karar verildi!

Süper Lig'in 30. haftasında Avni Aker'de oynanan ve olaylar nedeniyle tatil edilen Trabzonspor Fenerbahçe maçı için karar verildi. TFF yaptığı açıklamayla maçın 4-0 hükmen Fenerbahçe lehine tescil edildiğini bildirdi.   TFF'den yapılan açıklamada şöyle de

Olaylı Trabzon - Fener maçı için karar verildi!
Süper Lig'in 30. haftasında Avni Aker'de oynanan ve olaylar nedeniyle tatil edilen Trabzonspor Fenerbahçe maçı için karar verildi. TFF yaptığı açıklamayla maçın 4-0 hükmen Fenerbahçe lehine tescil edildiğini bildirdi.
 
TFF'den yapılan açıklamada şöyle denildi:
 
"TFF Yönetim Kurulu bugün yaptığı toplantıda 24 Nisan 2016 Pazar günü oynanan ve Hakem Bülent Yıldırım tarafından 88. dakikasında tatil edilen Trabzonspor A.Ş.-Fenerbahçe A.Ş. müsabakasında, Futbol Müsabaka Talimatı 23. Maddesi'nin 4. Fıkrası uyarınca, Trabzonspor A.Ş. takımının (4-0) hükmen yenik sayılmasına, Fenerbahçe A.Ş. takımının (4-0) hükmen galip sayılmasına karar verdi."
 
Tescil edilen bu sonucun ardından Fenerbahçe puanını 67'ye yükseltti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler