Okay Yokuşlu’dan Trabzonspor değerlendirmesi

Trabzonspor’un orta saha oyuncusu Okay Yokuşlu lig ve Milli takım performansını değerlendirdi.

Okay Yokuşlu’dan Trabzonspor değerlendirmesi
Trabzonspor’un orta saha oyuncusu Okay Yokuşlu Haber61'e yaptığı açıklama ile lig ve Milli takım performansını değerlendirdi.

Okay, "sezon başı Ersun Yanal’ın gelişiyle birlikte sadece ben değil bütün takım arkadaşlarım çok iyi çalıştık. Bununda performansıma yansımasını görmek mutluluk verici. İyi başladım ve Milli takımda da şans yakaladım. Bunu da iyi değerlendirdim. Önemli olan burada Trabzonspor ile başarılı olup  Milli takımda da şans buldukça ülkemizi hem Trabzonspor’u hem kendimi iyi temsil etmek istiyorum." dedi.

Yeni kurulan bir ekip olduklarını belirten Okay Yokuşlu, "çok genç arkadaşımız var. Görüyorsunuz ki uzun zamandır beraber oynayan takımlar başarılı oluyor. Biraz süre geçmesi lazım, bizde takım olarak çok yeni bir takımız. Takım içindeki arkadaşlık ortamı birlik beraberlik ortamı hiçbir zaman bozulmadı ve çok iyi ilerliyor. Son oynanan Osmanlıspor mağlubiyetinin ardından takım arkadaşlarımızla oturduk konuştuk ve neler yapılması gerektiğinin değerlendirmelerini yaptık. Takım içerisinde herkes iyi niyetli bu yüzden ben önümüzün açık olduğunu düşünüyorum. Biz bir ve beraber durduğumuz sürece başarılı olacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor