Okay yıldızları geride bıraktı!

Süper Lig'in ilk 4 haftasında fırtına gibi esen; ancak sonraki 4 maçından mağlubiyetle ayrılan Trabzonspor, Sivasspor deplasmanında moral buldu.   2-0'lık galibiyete 1 golle katkı sağlayan Okay Yokuşlu'nun üstün performansı, Teknik Direktör Şota Arveladze

Okay yıldızları geride bıraktı!
Süper Lig'in ilk 4 haftasında fırtına gibi esen; ancak sonraki 4 maçından mağlubiyetle ayrılan Trabzonspor, Sivasspor deplasmanında moral buldu.
 
2-0'lık galibiyete 1 golle katkı sağlayan Okay Yokuşlu'nun üstün performansı, Teknik Direktör Şota Arveladze'nin yüzünü güldürdü. Genç oyuncu, sergilediği futbolla takımın değişilmezi olduğunu bir kez daha ispatladı. İzleyen herkesi kendisine hayran bıraktı. Bordo-Mavililerin ataklarına orta sahadan itici güç olan Okay, mücadelesiyle rakiplerine adeta nefes aldırmıyor.
 
Paraguaylı Oscar Cardozo, Senegalli Dame N'Doye ve Alman Marko Marin gibi yetenekleri kadrosunda barındıran Karadeniz temsilcisinde Okay Yokuşlu, istatistikleriyle yıldızları geride bıraktı. 9 müsabakanın 6'sında ilk 11'e girmeyi başardı.
 
Şota Arveladze'nin, göbekte Kamerunlu Stephane Mbia ile birlikte en güvendiği öğrencilerinden olan Okay, 2 mücadelede şans yakalayamadı. Toplam 511 dakika sahada kaldı. Sivas'ta fileleri sarstı ve güzel oyununu taçlandırdı.
 
Sezon başında 2 milyon Euro bonservis bedeliyle Kayserispor'dan transfer edilen ve 3 yıllık sözleşme imzalayan 1994 doğumlu yeteneğe 670 bin Euro garanti ücret veriliyor. Piyasa değeri şu an 4,5 milyon Euro olan Okay, milli takım altyapılarının tüm yaş gruplarında ter döktü. A millî formayı henüz giyemeyen 1994 doğumlu kabiliyet, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'den davet bekliyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor