Okay: Şota'yla başaracağız

Trabzonspor’un sezon başında Kayserispor’dan kadrosuna kattığı Okay Yokuşlu’nun yıldızı parlamaya devam ediyor. Bulduğu şansı çok iyi değerlendiren ve son olarak Sivas’ta attığı iki golle takımına galibiyeti getiren 21 yaşındaki orta saha oyuncusu,  öneml

Okay: Şota'yla başaracağız
Trabzonspor’un sezon başında Kayserispor’dan kadrosuna kattığı Okay Yokuşlu’nun yıldızı parlamaya devam ediyor. Bulduğu şansı çok iyi değerlendiren ve son olarak Sivas’ta attığı iki golle takımına galibiyeti getiren 21 yaşındaki orta saha oyuncusu,  önemli mesajlar verdi.
 
‘İlk golde dokundum’
 
Söze Sivas zaferini değerlendirerek başlayan Okay, “Bu galibiyet takıma moral oldu. Katkı sağladıysam ne mutlu bana. Şans bulursam değerlendireceğimi biliyordum. Öyle de oldu. İlk golde de dokunmuştum. Gol bana yazılmış. Trabzonspor’un artık bundan sonra seri galibiyetler alıp zirveye tırmanması gerekiyor. Biz de takım olarak Gaziantep maçıyla birlikte bunu başarmak istiyoruz” dedi.
 
‘Şota’yla başaracağız’
 
Kayseri’de de birlikte çalıştığı Şota Arveladze’nin son haftalarda sıkça eleştirilmesi hakkında da konuşan genç futbolcu, “Eleştirilmesi normal. Çünkü kötü sonuçlar alınca hepimiz eleştiriliyoruz. Şota, öncelikle çok iyi bir insan ve daha önemlisi iyi bir Trabzonsporlu. Önemli olan hep birlikte birşeyleri başarmak. İyi sonuçlar alıp ilk haftalardaki iyi takım görüntüsünü vermeliyiz. Sivas maçı bir adımdı, Gaziantep karşısında bunu devam ettireceğiz” diye konuştu.
 
‘Mbia’nın katkısı büyük’
 
Mbia gibi tecrübeli bir futbolcuyla oynuyor olmanın kendisi açısından önemli olduğunu dile getiren başarılı oyuncu, “O, Çok kariyerli ve tecrübeli. Karakter olarak da son derece iyi bir insan. Sürekli konuşuyoruz. Saha içi ve saha dışı çok iyi anlaşıyoruz” sözlerini sarf etti.
 
‘Çok çalışmalıyım’
 
Son olarak bireysel hedeflerinden de bahseden Okay sözlerini şöyle tamamladı: “Hedefim katkı vermeye devam edip EURO 2016’ya giden kadronun içerisinde yer almak. Bunun için elimden ne geliyorsa yapmaya çalışacağım. Formumu daha üst seviyeye çıkarmam gerek. Çok çalışarak bunu başaracağım.”
 
FANATİK 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor