Okay Konya maçında oynayabilecek mi?

Trabzonsor'da yarın oynanacak olan Torku Konyaspor maçı öncesi teknik direktör Şota Arveladze, kafasındaki 11'ini şekillendirdi. Kart cezalısı olan Mbia'nın yokluğunda orta sahada oynatacağı ismi belirlemekte zorlanan Gürcü teknik adamın imdadına ise Okay

Okay Konya maçında oynayabilecek mi?

Trabzonsor'da yarın oynanacak olan Torku Konyaspor maçı öncesi teknik direktör Şota Arveladze, kafasındaki 11'ini şekillendirdi.

Kart cezalısı olan Mbia'nın yokluğunda orta sahada oynatacağı ismi belirlemekte zorlanan Gürcü teknik adamın imdadına ise Okay Yokuşlu yetişti. Sakatlığı nedeniyle iki hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanan genç oyuncu her antrenman öncesi yaptığı bir saatlik özel çalışmalar ile sağlığına kavuştu. Konyaspor maçında oynayabilecek olan Okay'ın geri dönüşü Şota'nın yüzünü güldürdü. Okay da, "Forma giymek istiyorum. Kendimi çok iyi hissediyorum ama son karar tabii ki hocamın. Görev verirse elimden geleni yaparım" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor