O yöneticinin gazetesi de isyan etti!

Başkan ve Hoca aynı ağızdan konuşup bizi oyalıyorlar!

O yöneticinin gazetesi de isyan etti!
Haber61 / Spor Servisi - Levent Ustabaşı

Trabzonspor yöneticisi Gökhan Saral’nın gazetesi olan İlkhaber Gazetesi bugün Trabzonspor yönetimini eleştiren öyle bir yazı yayınladıki içinde herşey var. Ağır eleştirilere köşesinde yer veren Mehmet Altın, Başkan Usta’ya, “Hocayla aynı ağızdan konuşup bizi oyalama” dedi, transfer komitesinin başında yer alan yönetici  Nevzat Aydın’a da, “Derdimiz scout ekibi! Futboldan ne kadar anlıyorlar” göndermesi yaptı.

TRABZON ŞEHRİNİ AYAĞA KALDIRIRIZ

Yazıda, “Trabzonspor bu sezona öyle kötü bir başlangıç yaptı ki tüm camiayı  hayal kırıklığına uğrattı. Fakat bu kötü durumu umursamamazlıktan gelen başkanla hocamız aynı ağızdan çıktığı belli olan beyanatlarıyla bizleri oyalıyorlar. 
Yok bu takım ayağa kalkacak, yok efendim biz bu takıma kefiliz gibi kandırmacalarla ne yapmaya çalışıyorsunuz. Kötü gününde bile yayında olalım diyoruz ve fazla sesimizi çıkartmıyoruz, yumuşak bir şekilde eleştiri yapıyoruz bununda nedeni tabiki takımımızı sevmemizden ileri geliyor. “ ifadeleri yer alırken yönetime de şu sert uyarı geldi; “Bakın ey Trabzonspor’u yönetenler; eğer hocanın yanlışlarına bir tepki bir tavır koymayıp onun yanlışlarına ortak olursanız o zamanda biz o Trabzon şehrini ayağa kaldırmasını biliriz”

NEVZAT AYDIN ADINDAKİ! 

Yazıda “Derdimiz scout ekibi” başlığıyla verilen kısmında  ayrıca yönetici Nevzat Aydın için de şu ifadeler kullanıldı; Bir yanlışta bu scout ekibinin kurulması. Ha ekip kurulsun ama doğru adamlardan oluşması lazım. Şu anki ekipte kimler var, bunlar kimin adamları, nasıl seçildi, bunları kim yönlendiriyor bilmiyoruz, sadece duyumlara göre konuşuyoruz. Nevzat Aydın adındaki yönetici kardeşimiz bu işi organize etmiş, işin başında da yine o varmış. Peki bu Nevzat kardeşimiz futboldan nedenli anlıyor bilmiyoruz. Acaba scout ekibine mi güveniyor? Ama alınan futbolcular ortadayken bu şahsiyetin futboldan ne kadar anladıkları anlaşılıyor”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor