O seviyede değil de Erkan’ı niye istediniz?

Trabzonsporlu futbolcu Erkan Zengin’in, "Trabzonspor'da herkesin istediği şampiyonluğu ben de istiyorum. Mbia'nın gelişi Nani, Van Persie gibi değildi ama takıma katkısı onlardan 10 kat daha iyi" bu sözleri büyük yankı buldu.   Fenerbahçe resmi internet s

O seviyede değil de Erkan’ı niye istediniz?
Trabzonsporlu futbolcu Erkan Zengin’in, "Trabzonspor'da herkesin istediği şampiyonluğu ben de istiyorum. Mbia'nın gelişi Nani, Van Persie gibi değildi ama takıma katkısı onlardan 10 kat daha iyi" bu sözleri büyük yankı buldu.
 
Fenerbahçe resmi internet sitesinden Zengin’i profesyönelliğe davet edip, boş işlerle uğraşmaması gerektiğini ifade ettiler.
 
Aynı zamanda diğer oyuncuların seviyesinde olmadığını öne süren Fenerbahçe Kulübü yönetimine bordo mavili camiadan tepki gelirken, “O zaman siz niye Erkan Zengin’i isteyip alamadınız? Alamadığınız için mi çamur atıyorsunuz?” diye sorular da geldi.
 
Bu sorulara da her konuda kendini yargıç ilan eden Fenerbahçe kulübü, bir açıklama geçer umarız.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor